Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Συνέντευξη Τύπου για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ θα παραχωρήσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα γραφεία του Κόμματος (Πανός 9).

- Σήμερα Τετάρτη, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ στην Αγησιλάου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο χώρο του κυλικείου, στις 7 το πρωί.

- Σήμερα Τετάρτη, πραγματοποιείται εκδήλωση της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας Λάρισας του ΚΚΕ για τις εργαζόμενες γυναίκες, στο κέντρο «Φρούριο», στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσκεψη στο έργο του φράγματος Σμοκόβου πραγματοποιεί αύριο, στις 11 π.μ., κλιμάκιο της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ν. Γκατζή, βουλευτή του Κόμματος. Στα πλαίσια της επίσκεψής του, το κλιμάκιο του ΚΚΕ θα έχει συνάντηση με τους υπεύθυνους και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας και στη συνέχεια με το δήμαρχο Ταμασίου Β. Μόσχο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατασκευής και αποπεράτωσης του φράγματος. Επίσης, στη 1 το μεσημέρι, θα γίνει σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και στις 6 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Καρδίτσας του Κόμματος.

- Αύριο Πέμπτη, 23 του Μάη, θα γίνει εκδήλωση της ΚΟΒ ΟΣΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», στις 7.30 μ.μ. με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για ένα σύγχρονο, δημόσιο σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του λαού και οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της». Ομιλητής θα είναι ο Σ. Ραυτόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές», διοργανώνουν η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ, αύριο Πέμπτη, 23 του Μάη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (κτίριο Πατησίων), στις 7 μ.μ., και θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ