Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
«Οχι στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ»

Περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη Μπ. Μπακούλα σε χωριά του νομού

Περιοδεία στα χωριά Μάνδρα, Κουτσόχερο και Ραχούλα Λάρισας πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Μπ. Μπακούλα, όπου μίλησε σε μεγάλες συγκεντρώσεις αγροτών.

Στα πλαίσια της περιοδείας έγινε πλούσιος και γόνιμος διάλογος για την ανάγκη ανάδειξης μαχητικής, διεκδικητικής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στις ερχόμενες εκλογές, που θα βρίσκεται δίπλα στους αγρότες και θα αγωνίζεται μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Στις ομιλίες που έκανε ο Μπ. Μπακούλας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, εξαιτίας της αντιαγροτικής πολιτικής που εφαρμόζεται. Εκανε, δε, ιδιαίτερη αναφορά στους βαμβακοπαραγωγούς, καταγγέλλοντας την κυβερνητική απόφαση να μην επιδοτηθεί η νόμιμα παραχθείσα ποσότητα βαμβακιού. Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιδοτήσει όλες τις νόμιμες ποσότητες με κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού και στη συνέχεια υπογράμμισε πως η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τους βαμβακοπαραγωγούς, εξαιτίας της εφαρμογής του καταστροφικού κανονισμού της ΕΕ.

Καταλήγοντας ο Μπ. Μπακούλας κάλεσε τους αγρότες να καταψηφίσουν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τονίζοντας ότι η ψήφος στους υποψήφιους των δύο κομμάτων σημαίνει αποδοχή της αντιαγροτικής πολιτικής που εφαρμόζουν και στηρίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ