Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 19.00 στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα» θα μεταδοθεί η σύσκεψη φορέων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Αθήνας της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», που πραγματοποιήθηκε στο Συνδικάτο Οικοδόμων. Επιμέλεια-παρουσίαση: Ζήσης Νούσιας.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο» η δημοσιογράφος Αννα Μπαλλή συνομιλεί με τους Χριστόδουλο Γιαλουρίδη, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πάντειου Πανεπιστημίου, και τον Κράτη Κυριαζή, γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας, με θέμα: «Κυπριακό και ευρωστρατός».
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Super Tuning Live» ο Στράτος Φωτεινέλης συνομιλεί με τους Φίλιππο Παπαφιλίππου, οδηγό αγώνων ΝΤΡΑΞΤΕΡ, και Βαγγέλη Βάρβαρο, νικητή του τελευταίου ΝΤΡΙΦΤ ΤΣΑΝΕΝΤΣ, με θέμα τον αγώνα ΝΤΡΑΞΤΕΡ της περασμένης Κυριακής στο πολεμικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, αλλά και το εκπληκτικό ρεκόρ που πέτυχε η μπλε Λότους της Αξιον Ντιζάιν.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ολυμπιακές Διαδρομές» ο Κώστας Πασακυριάκος συνομιλεί με τους Γιώργο Φιλιούση, πρόεδρο του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Ολυμπιακό Χωριό, Διονύση Κε Κάι, ταμία του παραρτήματος, και Κωνσταντίνο Λάμπρου, δημοσιογράφο, για τις συνθήκες εργασίες στο εν λόγω έργο και την περίθαλψη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ