Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Ο Γ. Νομικός υποψήφιος δήμαρχος

Ο Γιάννης Νομικός, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης», ανακηρύχτηκε σε μεγάλη συνέλευση, ομόφωνα, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων. Στη λαϊκή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο θέατρο του δήμου, παρευρέθηκαν πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και πολλοί φορείς των Αμπελοκήπων.

Στη διάρκειά της, ακόμη, εγκρίθηκε η διακήρυξη αρχών της Κίνησης.

«Τώρα μπορούμε, όχι μόνο να ονειρευόμαστε, μπορούμε να ελπίζουμε», τόνισε ο Γ. Νομικός. «Το βάρος της ευθύνης είναι τεράστιο, συνέχισε, ιδιαίτερα όταν διαδέχεται κανείς προσωπικότητες, όπως ο Χρήστος Κανάκης, ο Χρήστος Ράπτης και ο Κώστας Σαπρανίδης. Με τη βοήθεια όλων σας, θα καταφέρω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και ιδιαίτερα στο καθήκον να οδηγήσουμε και πάλι τη δημοτική μας Κίνηση εκεί που πρέπει να βρίσκεται, στη δημοτική αρχή. Εκτός από το ήθος και την εντιμότητά μας, γνωρίζουμε τι και πώς πρέπει να γίνει, ώστε οι Αμπελόκηποι να μετατραπούν σε μια σύγχρονη πόλη. Ενωμένοι όλοι οι Αμπελοκηπιώτες δίνουμε τη μάχη των εκλογών και ο αγώνας αυτός θα δικαιωθεί».

Επίσης, ο Γιάννης Νομικός, αφού έδωσε το στίγμα μιας δημοτικής αρχής αγωνιστικής - διεκδικητικής απέναντι σε κάθε εξουσία, έκλεισε, καλώντας όλους τους φίλους του Αμπελοκηπιώτες, παλιούς και νέους, να γυρίσουν τις πλάτες τους στο μέλλον που κάποιοι προσπαθούν να το γράψουν όπως θέλουν.

«Το δικό μας πλοίο των ονείρων, όπως χαρακτηριστικά είπε, μας πάει σε κόσμους που αυτοί δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν», σημείωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ