Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Παρέμβαση για το 2004

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει τις επόμενες μέρες η «Συμπαράταξη για την Αθήνα». Θέτει και στην προεκλογική περίοδο το ζήτημα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που δεν αφορά μόνο το Δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 4 του Ιούνη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (αίθουσα «Αντώνη Τρίτση», Ακαδημίας 60) η «Συμπαράταξη» διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 - Οι επιπτώσεις στην Αθήνα και τους κατοίκους». Την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα συντονίσει ο αρχιτέκτονας Κ. Καρύδης.

Θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες ενότητες: «Περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην πόλη» από τη Ρ. Λευκαδίτου, αρχιτέκτονα. «Επιχειρησιακό σχέδιο Ολυμπιακών Αγώνων Δήμου Αθηναίων» από το Στ. Λάμπρου, δημοτικό σύμβουλο. «Ολυμπιάδα και μεταφορές στην Αθήνα» από το Γ. Σαρηγιάννη, καθηγητή Πολεοδομίας του ΕΜΠ. «Ολυμπιάδα και νέες εργασιακές σχέσεις» από τον Δ. Κεκάι, ταμία του παραρτήματος εργαζομένων του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Ολυμπιακό Χωριό. «Εθελοντισμός για το 2004 ή εθελοντισμός για κοινωνική αλληλεγγύη», από το Μ. Αθανασίου, περιβαλλοντολόγο, στέλεχος της οργάνωσης ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. «Πολιτιστική Ολυμπιάδα, από την ιδέα στην εκμετάλλευση», από τη δημοτική σύμβουλο Ζ. Βαλάση. «Ολυμπιακοί Αγώνες, ψέματα και αλήθειες» από τον γυμναστή - προπονητή και παλιό πρωταθλητή Π. Παπαγεωργίου. Και «Ολυμπιακοί Αγώνες, δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες», από τον Γ. Ρούσση, καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ