Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Και ο Χάρρυ Κλυνν με τη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»

Γιγαντώνεται η διεύρυνση της στήριξης στη δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αγάπιο Σαχίνη. Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός σε όλους μας Χάρρυ Κλυνν, συνυπέγραψε χθες το διακηρυκτικό κείμενο της παράταξης. Καθημερινά, με κάθε τρόπο, δεκάδες «ανώνυμοι» και «επώνυμοι» πολίτες της Θεσσαλονίκης ανταποκρίνονται θετικά στις θέσεις της. Ετσι και απόψε το βράδυ, ο Α. Σαχίνης θα ανακοινώσει νέες σημαντικές υποψηφιότητες και συμμετοχές στην παράταξη. Τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της περιοδείας του στο χώρο του Φεστιβάλ Βιβλίου.

Ως «ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα» χαρακτηρίζει η παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» τη στήριξη και συστράτευση με τις θέσεις και τις προτάσεις της, που εξέφρασε ο Χάρρυ Κλυνν, συνυπογράφοντας τη διακήρυξή της.

«Στηρίζω Αγάπιο Σαχίνη γιατί είναι φίλος μου», δήλωσε στο «Ρ» ο Χάρρυ Κλυνν. «Είναι ένα καταξιωμένο πρόσωπο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Και πέραν τούτου, όταν μου έστειλε τη διακήρυξη, την οποία διάβασα πάρα πολύ προσεκτικά, δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τα όσα καταγράφει. Πιστεύω ότι σίγουρα θα βοηθήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης αν εκλεγεί δήμαρχός της, γιατί και ικανός είναι και εύστροφος. Αλλά, πέραν όλων των άλλων, αποδεδειγμένα, την πόλη της Θεσσαλονίκης την αγαπά και την τιμά».

«Η υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη και η συμπαράταξή του με το συνδυασμό "ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα" αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και απόδειξη της συνεχώς διευρυνόμενης απήχησης του υποψήφιου δημάρχου Αγάπιου Σαχίνη και της παράταξης», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. «Ο κ. Χάρρυ Κλυνν, γνωστός για την ενασχόλησή του με τα κοινά, που μέσα από τη σάτιρα και την οξεία πολλές φορές κριτική που ασκεί στα κακώς κείμενα της πόλης και της πολιτικής ζωής, για άλλη μια φορά, τιμά με την υπογραφή του όσους, με ανιδιοτέλεια, πολιτικό ήθος και συνέπεια, υπερασπίζονται τον πολιτισμό και τις αξίες του, όσους θεωρούν πως οι άνθρωποι της πόλης μας, όπως ο Χάρρυ Κλυνν, αποτελούν αξίες που έχουμε υποχρέωση να τις τιμάμε και να τις αξιοποιούμε για το καλό της πόλης, για το καλό όλων μας».

Σήμερα Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., ο Αγάπιος Σαχίνης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της παράταξης, αποτελούμενο από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του πολιτικού συμβουλίου της παράταξης, θα επισκεφθεί το Φεστιβάλ Βιβλίου, στην παραλία Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ