Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΟΖΑΝΗ
Ο Ν. Μάτσιος υποψήφιος δήμαρχος

Τον Νίκο Μάτσιο ανακήρυξε υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οπως τόνισε στην ομιλία του ο Ν.Μάτσιος, η ΔΑΣ στα τριάμισι χρόνια παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο αντιστάθηκε στην αντιλαϊκή φορομπηχτική πολιτική της δημοτικής αρχής, πήρε θέση υπεύθυνα σε όλα τα προβλήματα, στάθηκε στις αιτίες που τα δημιούργησαν και πρότεινε ρεαλιστικές λύσεις, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και των εργαζομένων.

«Η παρουσία της ΔΑΣ είχε ως αποτέλεσμα να μετριάσει ή να αποτρέψει σειρά μέτρων σε βάρος των συμπολιτών μας. Εναντιωθήκαμε στους προϋπολογισμούς που ψήφισε η πλειοψηφία, στα πλαίσια της πολιτικής της φορολογικής εξουσίας της ΤΑ. Η παρούσα δημοτική αρχή κινήθηκε στους βασικότερους τομείς με βάση την τοπική φορολογία και την ανταποδοτικότητα», είπε ο Ν.Μάτσιος.

«Τη δυσαρέσκεια που δημιουργεί η πολιτική της δημοτικής αρχής, συνέχισε, πρέπει να τη μετατρέψουμε σε αγωνιστική διεκδίκηση. Να αποκαλύψουμε τη δημαγωγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο και την υποκρισία του ΣΥΝ, που συμπορεύεται με τη δημοτική αρχή στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι μαζικών φορέων, όπως ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου της πόλης, του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Νομού Κοζάνης, της ΠΕΑΕΑ, ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Μητσιάκος, αντιπροσωπεία της ΚΝΕ και του ΚΚΕ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ