Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Οι δημοτικές παρατάξεις «Δημοτική Αναγέννηση» και «Δημοτική Παρέμβαση», που συγκρότησαν το συνδυασμό «Συνεργασία Αλλαγής Αγίων Αναργύρων», καλούν σε συγκέντρωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ.

  • ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Η «Δημοτική Κίνηση Νέας Χαλκηδόνας» ανακοινώνει σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο του δήμου (Αγ. Αναργύρων 9) τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» παρουσιάζει το βιβλίο της Κατ. Μάτσα, με τίτλο «Ψάχναμε ανθρώπους και βρήκαμε σκιές», σήμερα, Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ελένη Μωραΐτη, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και θα μιλήσει η ίδια η συγγραφέας.

  • ΠΕΥΚΗ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Πεύκης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θωμά Κακαβά, οργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Ηλιακού Χωριού με θέμα το «Λαϊκό Κίνημα και το Εντεχνο Λαϊκό Κοινωνικό τραγούδι», το Σάββατο 1η Ιούνη, στις 8 μ.μ.

  • ΒΟΛΟΣ

Σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Βόλου, θα γίνει η ανακήρυξη του Νίκου Γκατζή ως υποψήφιου δημάρχου της «Συμπαράταξης» Βόλου.

  • ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Συγκέντρωση με θέμα τα Ολυμπιακά έργα και τις συνέπειές τους στην πόλη, διοργανώνει η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία». Στη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 3 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία του δημοτικού σχολείου, στην Καλογρέζα, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Π. Τσουκαλάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ