Πέμπτη 4 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Πολιτικές συγκεντρώσεις με ομιλητή τον Γ. Μαρίνο, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνουν οι ΝΕ του ΚΚΕ αντίστοιχα σε Γιάννενα και Κέρκυρα. Θέμα των ομιλιών είναι οι Ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση και στις Εργασιακές Σχέσεις, η Προοπτική του αγώνα της Εργατικής Τάξης και η Πολιτική Πρόταση του ΚΚΕ. Το μέλος της ΚΕ θα είναι, επίσης, επικεφαλής κλιμακίων που θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλιάς.

  • Στην Κέρκυρα, σήμερα, 4/7/2002, το μέλος της ΚΕ θα κάνει περιοδεία στα ξενοδοχεία «Ακτή Μεσογγή», στις 10 π.μ., και στο «Μίρα Μάρε», στις 12 μ., ενώ το βράδυ στις 9 θα μιλήσει στο Πλακάτο του Αγ. Σπυρίδωνα.
  • Στα Γιάννενα, αύριο, 5/7/2002, ο Γ. Μαρίνος θα περιοδεύσει στη μεταλλοβιομηχανία ΣΠΑΪΝΤΕΡ (ΠΕΤΣΙΟΣ) στις 11.30 π.μ. και στη συνέχεια θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 1 μ.μ.

- Πολιτική συγκέντρωση στη Ν. Σάντα Κιλκίς διοργανώνει την Παρασκευή 5/7 στις 9.30 μ.μ. η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη. Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τα χωριά Μαυρονέρι (στις 7 μ.μ.) και Παλιό Αγιονέρι (8 μ.μ.).

- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ γίνεται το Σάββατο 6/7/2002, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία στο Πέτα του Νομού Αρτας. Ομιλητής θα είναι ο Κ. Κωτσαντής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

- Η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 10 Ιούλη, στις 4.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Σίνα και Βησσαρίωνος). Ομιλητής θα είναι ο Γ. Μαρίνος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Νομό Καρδίτσας

Στο Νομό Καρδίτσας θα περιοδεύσει ο Γ. Πατάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή, 5 Ιούλη. Στα πλαίσια της περιοδείας του ο Γ. Πατάκης θα έχει συναντήσεις με μαζικούς φορείς του νομού για το πρόβλημα της λειψυδρίας και των καθυστερήσεων στην κατασκευή των έργων υποδομής. Συγκεκριμένα ο Γ. Πατάκης, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, θα συναντηθεί:

- Στις 11 π.μ. με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

- Στις 12.15 το μεσημέρι με τον διευθυντή του υδροηλεκτρικού εργοστασίου της ΔΕΗ.

- Στη 1.30 το μεσημέρι με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νευρόπολης.

- Στις 6 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ιτέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ