Πέμπτη 4 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»
Ο Κ. Παπακωνσταντίνου υποψήφιος δήμαρχος

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, γιατρός, ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» στις ερχόμενες εκλογές.

Ο Κ. Παπακωνσταντίνου θα ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου πνοής, που θα συγκεντρώνει όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις, εκφράζοντας μιαν άλλη αντίληψη, φιλολαϊκή, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργατών, των υπαλλήλων, των βιοπαλαιστών, των μικροεπαγγελματιών, των εμπόρων, της νεολαίας. Και βεβαίως που θα 'ρχεται σε αντίθεση και σύγκρουση με τις επιλογές και τις πρακτικές που επιβάλλουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η κεντρική εξουσία και η ΕΕ.

Ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» στη διακήρυξή του εκτιμά ότι σήμερα, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιό της ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, δραστήριοι παράγοντες της Ελασσόνας, που έχουν τη θέληση να δράσουν και ν' αντισταθούν στη σημερινή αρνητική κατάσταση που διαμορφώνεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και γενικότερα. Και, βεβαίως, να διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή του νόμου «Ιωάννης Καποδίστριας». Οσον αφορά στην Ελασσόνα, χαρακτηριστικό παράδειγμα των εμποδίων που θέτει ο νόμος περί αναγκαστικών συνενώσεων δήμων και κοινοτήτων είναι αυτά που τίθενται στην ανάπτυξη της ιστορικής Τσαριτσάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ