Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Αποφασιστικά στη μάχη των εκλογών!

Εντείνουν την πολιτική μάχη των εκλογών οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στη Θεσσαλία, απευθύνοντας κάλεσμα υπερψήφισης των ψηφοδελτίων τους για την ανάδειξη νομαρχιακών και δημοτικών αρχών που εγγυώνται τη συνεχή και συνεπή υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Στη Λάρισα, χτες, ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Συνεργασία» επισκέφτηκε τον ΟΑΕΔ, όπου μίλησε με τους εργαζόμενους. Το βράδυ περιόδευσε στα Νταμάρια Νέας Σμύρνης, όπου συζήτησε με τους Τσιγγάνους, που διαμένουν εκεί, για τα προβλήματά τους, ενώ αναφέρθηκε στις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επίλυσή τους. Ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας με τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΕΑΣ), πραγματοποίησε περιοδεία στα Φάρσαλα, στα πλαίσια της οποίας είχε γόνιμο διάλογο με τους αγρότες της πόλης για την αιτία των προβλημάτων τους. Οπως τόνισε ο Μπ. Μπακούλας, η ΝΕΑΣ υπόσχεται ότι όχι μόνο θα στηρίζει, αλλά θα είναι στην πρωτοπορία των αγροτικών αγώνων για την υπεράσπιση των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς. To βράδυ ο Μπ. Μπακούλας περιόδευσε στις συνοικίες Σταθμός, Ανθούπολη και Χαραυγή Λάρισας.

Στη Μαγνησία, ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), χτες επισκέφτηκε το Τελωνείο, το λιμεναρχείο και το Δήμο Βόλου, ενώ ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη» (ΔΑΣ) περιόδευσε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ και στο βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΛ. Οι επικεφαλής της ΝΑΣ και της ΔΑΣ μιλώντας στους εργαζόμενους αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες που δίνουν, με το πρόγραμμά τους οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στα προβλήματα των εργαζομένων και στην αναγκαιότητα διεκδίκησης της επίλυσή τους.

Στην Καρδίτσα, με αισιοδοξία, για τη νέα νίκη, εντείνεται η εκλογική μάχη και του συνδυασμού της «Νέας Καρδίτσας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρ. Τέγο. Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για τη ΝΑΣ Καρδίτσας, με υποψήφιο νομάρχη τον Β. Μπούτα, ο οποίος σήμερα θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά και θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ, ενώ το βράδυ θα επισκεφτεί χωριά του νομού.

Στα Τρίκαλα, αύριο στις 8.30 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», με υποψήφιο νομάρχη τον Γ. Παπασίμο. Επίσης, ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος δήμαρχος με την «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», περιόδευσε χτες στον παιδικό σταθμό της Εργατικής Εστίας και το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση, στην πλατεία Συνοικισμού, όπου κάλεσε το λαό των Τρικάλων να δώσει νικηφόρα τη μάχη των εκλογών με την υπερψήφιση του συνδυασμού της ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ