Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΥΒΟΙΑ
Απροσπέλαστη λόγω κατολισθήσεων επαρχιακή οδός!

Αμεσα μέτρα ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ

Απροσπέλαστη λόγω κατολισθήσεων παραμένει η επαρχιακή οδός Ροβιών - Ηλίων - Λ. Αιδηψού του Νομού Εύβοιας, όπως καταγγέλλουν με μία ακόμη Ερώτηση προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής, ζητώντας τους να πάρουν μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Οι 350 κάτοικοι του οικισμού Ηλίων του Δήμου Λουτρών Αιδηψού - αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - σχεδόν δεν έχουν πρόσβαση στην Αιδηψό, εξαιτίας των συχνών κατολισθήσεων στην επαρχιακή Ροβιών - Ηλίων - Λ. Αιδηψού. Χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί είναι και τα εξής:

  • Οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο και η διάβαση από τα επικίνδυνα σημεία γίνονται με ευθύνη των οδηγών.
  • Το ΚΤΕΛ δε φτάνει μέχρι τον οικισμό και οι 25 μαθητές - κάτοικοί του χρησιμοποιούν ταξί μέχρι τα σημεία κατολίσθησης, από όπου συνεχίζουν τα ΚΤΕΛ.

Οπως είναι φανερό - καταλήγουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - όλοι οι κάτοικοι κινδυνεύουν, όταν χρειάζεται να μετακινηθούν εκτός οικισμού, ενώ οι μαθητές, εκτός από τους κινδύνους της μετακίνησης, υφίστανται και την ολοήμερη καθημερινή ταλαιπωρία της περιπετειώδους μετάβασης στο σχολείο και στα φροντιστήρια και, μάλιστα, με δικά τους έξοδα στα ταξί το απόγευμα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ