Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Δραστηριότητες δημοτικών παρατάξεων
  • ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112) κάνει σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ. η «Δημοκρατική Συνεργασία - Αγωνιστικό Μέτωπο Αγ. Βαρβάρας». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καλούμενος και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

  • ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Τη λαϊκή αγορά της Δραπετσώνας θα επισκεφτούν σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Κίνησης «Ενότητα», ενώ αύριο το πρωί θα επισκεφτούν τους εργαζόμενους στο Δήμο. Κάθε απόγευμα στις 6 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπεάζογλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέπτονται γειτονιές της πόλης.

  • Ν. ΙΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας», Παναγιώτης Τσουκαλάς, θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη, στις 11 π.μ. στα ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και στις 6 το απόγευμα στα ανθρακωρυχεία της Καλογρέζας. Αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στα ΚΑΠΗ και στη λαϊκή της Ιωνίας, ενώ στις 6 μ.μ. στην Καλογρέζα. Την Παρασκευή, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αλσούπολη (Ρούμελης και Μακεδονομάχων, απέναντι από το Παναιτώλιο), όπου θα μιλήσει ο Π. Τσουκαλάς.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» καλεί στην προεκλογική της συγκέντρωση αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιό της, ενώ θα χαιρετίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου.

  • ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Λ. Πετρουπόλεως και Ελ. Βενιζέλου) και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» θα γίνουν αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ.. Θα μιλήσει ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Γιώγος.

  • ΧΑΪΔΑΡΙ

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου» και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (πεζόδρομος Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Σάμου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

  • ΑΙΓΑΛΕΩ

Συγκέντρωση - συζήτηση για θέματα παιδείας, καθώς και η παρουσίαση του νέου ψηφοδελτίου, θα γίνει με πρωτοβουλία της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης για το Αιγάλεω» μεθαύριο, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (οδός Δημαρχείου). Για τον τρόπο παρέμβασης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζητήματα της παιδείας θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γ. Σαντζαρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ