Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Μεγάλη συγκέντρωση - συλλαλητήριο στη Σάμο

Η Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή, υποψήφια δήμαρχος Βαθέος
Η Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή, υποψήφια δήμαρχος Βαθέος
«Δήμαρχο - νομάρχη αγωνιστές, όχι της μιζέριας διαχειριστές», «Τρομοκράτες δεν είναι οι Ιρακινοί, είναι η νέα τάξη και οι Αμερικανοί», ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν στους δρόμους της πόλης της Σάμου, στην αντιιμπεριαλιστική διαμαρτυρία που διοργάνωσαν με πικετοφορία η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Σάμου - Ικαρίας - Φούρνων και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» Δήμου Βαθέος προχτές Τρίτη. Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοινή προεκλογική συγκέντρωση των δύο συνδυασμών.

Ο κόσμος, παρά τη βροχερή μέρα, έδωσε το δικό του αγωνιστικό «παρών», διαδηλώνοντας την αντίθεσή του στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και απαιτώντας από την κυβέρνηση να μην εμπλακεί η χώρα στην επίθεση κατά του Ιράκ. Να απαγορεύσει τη χρησιμοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων που υπάρχουν στην Ελλάδα και να προχωρήσει στην απομάκρυνσή τους.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε το ψήφισμα από τον Δημήτρη Τριτσινιώτη, μέλος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η υποψήφια δήμαρχος Βαθέος Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή, η οποία αναφέρθηκε στις θέσεις και τις προτάσεις της Κίνησης και ο υποψήφιος νομάρχης Αντώνης Δράκος, που απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να υπερψηφίσουν τις Κινήσεις της ΝΑΣ και της ΔΑΣ στο Νομό.

Ο Αντώνης Δράκος, υποψήφιος νομάρχης Σάμου
Ο Αντώνης Δράκος, υποψήφιος νομάρχης Σάμου
Τη συγκέντρωση έκλεισε ο Κ. Τζίχας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Βγάλτε "κόκκινη κάρτα" σ' αυτούς που μας αλυσοδένουνε, επιμένοντας στη μάχη των ψηφοδελτίων της ΔΑΣ και της ΝΑΣ, που πρέπει να μπουν σε κάθε σπίτι αυτές τις λίγες μέρες πριν τις εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ