Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΛΑΡΙΣΑ
«Ξανά μπροστά»!

Σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση μίλησε, χτες βράδυ, ο Αγις Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων

Την επάνοδο στο «τιμόνι» του Δήμου Λάρισας της παράταξης των ανυποχώρητων διεκδικήσεων, των πρωτότυπων ιδεών και οραμάτων και των πρωτοποριακών μεγάλων έργων, προμήνυσαν οι Λαρισαίοι, με τη συγκλονιστική παρουσία τους στη χτεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοτικής Συνεργασίας», στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Ο όγκος και ο παλμός της συγκέντρωσης δείχνει τη θέληση των Λαρισαίων να «επιβάλουν» με την ψήφο τους την ανατροπή της συντηρητικής εξουσίας στο Δήμο.

Κι έχει γίνει, πλέον, συνείδηση στη Λάρισα ότι αυτή η αλλαγή «περνάει» μέσα από το «πέρασμα» της «Δημοτικής Συνεργασίας» στο β' γύρο των εκλογών.

Γιατί -όπως τόνισε και στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Αγις Παπαστεργίου- μόνο η «Δημοτική Συνεργασία» μπορεί να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις -ακόμα και πολλούς από τους ψηφοφόρους του σημερινού δημάρχου Κ. Τζανακούλη- απέναντι στην παράταξη της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

«Δεν επιχειρούμε -συνέχισε ο Αγις Παπαστεργίου- να θέσουμε "εκβιαστικά διλήμματα» στους ψηφοφόρους των συνδυασμών του κ. Φλώρου και του κ. Καφφέ, όπως μας κατηγορούν μερικοί. Λέμε την αλήθεια που στηρίζεται στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που δεν είναι εύκολο ν' αμφισβητηθεί. Πολύ δύσκολα θα πείσουν οι κύριοι Φλώρος και Καφφές ότι έχουν τη δυνατότητα ευρύτατης συσπείρωσης στο β' γύρο, ώστε να διαθέτουν τη δύναμη και τη δυναμική που απαιτούνται, για να υπερισχύσουν της παράταξης του σημερινού δημάρχου».

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Συνεργασίας» στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιστική αντίληψη που διέπει την παράταξή του, σε αντίθεση με τη διαχειριστική πρακτική των υποψηφίων δημάρχων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας: «Η αντίληψη που υιοθετούν οι άλλοι συνδυασμοί είναι η αντίληψη της κεντρικής εξουσίας, η οποία θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρωματικό μηχανισμό εφαρμογής της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής».

Κι αφού υπογράμμισε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαϊκών στρωμάτων, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες ενός ολοκληρωμένου, φιλόδοξου, αλλά ρεαλιστικού κι αξιόπιστου προγράμματος, για την υλοποίηση του οποίου απαιτείται η λαϊκή ενεργοποίηση και συμμετοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ