Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Κεντρικές συγκεντρώσεις

Σήμερα στη Νίκαια, αύριο σε Καισαριανή, Βύρωνα, Πέραμα και Πετρούπολη

  • Κάλεσμα μάχης «για να βγει η πόλη μας από το τέλμα» απευθύνει στους Κοκκινιώτες η «Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας», με αφορμή την κεντρική, προεκλογική της συγκέντρωση, σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία του Αϊ - Νικόλα, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Μπενετάτος.
  • Η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία - Συνεργαζόμενοι» Καισαριανής καλεί στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 8 μ.μ.. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής.
  • Αύριο, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου του Βύρωνα θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης» με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ρογκάκο.
  • Στην Πετρούπολη, αύριο στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης», (στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου 44 και Ελ. Βενιζέλου) θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση της παράταξης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος εκλογές, Γιώργος Γιώγος.
  • Ο συνδυασμός «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη» καλεί το λαό σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική συγκέντρωση αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Καζάκος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ