Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ
Ψήφο στη ΝΑΣ και ενάντια στους νέους φόρους

Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά, από το ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» και αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον νέο προϋπολογισμό του 2003, αλλά και για τους νέους φόρους «υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε:

«Η κυβέρνηση με τον προϋπολογισμό που κατέθεσε περικόπτει τα έσοδα της Αυτοδιοίκησης. Το υπόλοιπο μισό θα έρθει με τα μέτρα που θα ανακοινώσουν μετά τις δημοτικές εκλογές: Θα είναι οι νέοι φόροι, οι οποίοι θα πάρουν ακόμη και μορφή κεφαλικού φόρου, που θα πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα, ενώ ταυτόχρονα θα δοθούν νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. Τόσο στον προϋπολογισμό όσο και στα σχέδια της κυβέρνησης καταγράφεται η άμεση αναγκαιότητα ο λαός, τα λαϊκά στρώματα να ενισχύσουν τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", να ενισχύσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, ώστε την επόμενη μέρα να υπάρξουν διεκδικήσεις για αύξηση των κονδυλίων, αλλά και για να μπει φρένο στους νέους φόρους που θα κληθεί να πληρώσει ο λαός για την Αυτοδιοίκηση».

Επίσης ο Θ. Παφίλης, στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στο λαό του Λεκανοπεδίου, υπογράμμισε: «Παρά τον πακτωλό των εκατοντάδων εκατομμυρίων που ξοδεύουν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων του δικομματισμού. Παρά την προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση και προβολή που έχουν από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και που τα περισσότερα αποκλείουν τους υποψήφιους της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", ο λαός σε λίγα εικοσιτετράωρα θα δώσει την απάντηση: Θα ενισχύσει το ενωτικό, αγωνιστικό, αριστερό και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ