Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συγκέντρωση σήμερα στο Λαγκαδά

Στο Λαγκαδά, θα μιλήσει σήμερα ο Γιώργος Ρόκος, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (ΝΑΣΥ).

Η τελευταία και ουσιαστικά κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού θα γίνει στις 7.30 μ.μ. μπροστά στο εκλογικό κέντρο της ΝΑΣΥ στην οδό Λουτρών, στο κέντρο του Λαγκαδά. Στη δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα του, δηλαδή, αφού εκεί ζει και εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και οι κάτοικοι της περιοχής, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον υποψήφιό τους, το δικό τους άνθρωπο που σήμερα διεκδικεί τη στήριξή τους για μια Νομαρχία αγωνιστική, διεκδικητική. Και τους καλεί να στηρίξουν τη ΝΑΣΥ, τη μεγάλη ελπιδοφόρα συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, ώστε αύριο από καλύτερη θέση, πιο δυναμικά, μαζί με το λαό, να συνεχίσουν τη μάχη υπεράσπισης των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού, των αγροτών, της νεολαίας.

Αύριο Παρασκευή, στις 10.30 π.μ., πολυμελές κλιμάκιο υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων και φίλων του συνδυασμού θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Θα μοιράσει έντυπο υλικό και θα κάνει αφισοκόλληση ως μια πράξη συμβολική, ενάντια στη φίμωση ή τη διαστρέβλωση των δραστηριοτήτων της ΝΑΣΥ, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εξάλλου, χτες βράδυ, ο Γιώργος Ρόκος μίλησε σε μια μαζική συγκέντρωση στην πλατεία της Μηχανιώνας. Μια συγκέντρωση ενδεικτική της απήχησης που βρίσκουν οι θέσεις της ΝΑΣΥ στους κατοίκους ολόκληρου του νομού, κέντρου και περιφέρειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ