Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Τους μάθαμε και θα τους μαυρίσουμε!

Σε εκλογικό κέντρο υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών του ΠΑΣΟΚ, έχουν μετατρέψει οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ τα γραφεία του σωματείου «Τρίαινα» μέσα στο ναυπηγείο, με προεκλογικά φυλλάδια, κούτες με ψηφοδέλτια και υπαλλήλους που τα διπλώνουν, τα βάζουν σε φακέλους...

Κι αυτό, όπως μάθαμε από τους εργαζόμενους, δεν είναι μια μεμονωμένη προεκλογική ενέργεια, αλλά αποτελεί συνέχεια μιας τακτικής εκβιασμών, καρφωμάτων και ρουφιανιάς που ακολουθούν οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ανάμεσα στους συναδέλφους τους, «απομονώνοντας» όποιον δεν είναι «δικός τους».

Μάλλον καμαρώνει γι' αυτά ο κ. Μίχας, ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κι άλλοτε συνδικαλιστής του χώρου, όπως καμαρώνει για την ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση των ναυπηγείων, μαζί με τους άλλοτε αρχισυνδικαλισταράδες του ΠΑΣΟΚ, που αντάλλαξαν τη συναίνεσή τους στο ξεπούλημα με διευθυντικές θέσεις σήμερα, στην αμερικάνικη επιχείρηση.

Αλλά αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη, «αν πήγαινε καλά το ναυπηγείο θα λέγαμε χαλάλι τους, αλλά αυτοί το διέλυσαν. Τους είδαμε, τους μάθαμε τι απατεώνες είναι, γι' αυτό και τώρα θα προχωρήσουμε μ' ανθρώπους τίμιους, αγωνιστές», είναι μία από τις εκφράσεις που ακούσαμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ