Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
Χρειάζεται η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η στήριξη της παραγωγικής βάσης της πόλης, η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελούν μία από τις προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης σε συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Β. Ελλάδας.

«O δήμος δεν πρέπει να αδιαφορεί για την τύχη της παραγωγικής βάσης, πρέπει να μπει μπροστά οργανώνοντας όλους τους δημότες για τη διάσωσή της και την παραπέρα ανάπτυξή της. Καμία πόλη δεν έχει μέλλον όταν φθίνει συνεχώς ο παραγωγικός της ιστός, όπως γίνεται τώρα με τη Θεσσαλονίκη», τόνισε. «Από τις 100 μεγάλες βιομηχανίες της χώρας ελάχιστες βρίσκονται στη Β. Ελλάδα και καμία στη Θεσσαλονίκη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να στέκεται απαθής μπροστά σ' αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

Ο Αγ. Σαχίνης αναφέρθηκε επίσης στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης, στο εύρος των προσώπων που το συνθέτουν και που αποτελούν, όπως σημείωσε, «μια φωτογραφία της πόλης».

Τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Μπουτάρης, Θ. Κυριακίδης, Κ. Δρούτσας και Θ. Κρουστάλλης.

Χτες το βράδυ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΙΝΚΑ Β. Ελλάδας, Κ. Δρούτσας, μίλησε σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Μοναστηρίου. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Αγάπιος Σαχίνης θα δώσει την τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών στο «Καφέ Αριστοτέλους» (Αριστοτέλους και Ερμού).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ