Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Ανυπότακτη ψήφος

Συγκεντρώσεις σε Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα, Καλλιθέα, Ζωγράφου

«Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να τους κόψουμε τη φόρα», δήλωσαν χτες το βράδυ με τη μαζική παρουσία τους οι Χαϊδαριώτες στην κεντρική συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης», που έγινε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης. «Η επόμενη μέρα πρέπει να είναι πιο ελπιδοφόρα για τους εργαζόμενους, με την καταδίκη των συνδυασμών που είναι υποταγμένοι στη λογική της παθητικότητας και τη σημαντική ενίσχυση των αγωνιστικών, ανυπότακτων συνδυασμών», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος.

Την ανάγκη να στηριχτούν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί τόνισαν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο χαιρετισμό τους. Ενώ ο Δημήτρης Φέτσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, υπογράμμισε: «Μπορούμε να δημιουργήσουμε εμπόδια, να μην τους επιτρέψουμε να υλοποιήσουν τα αντιλαϊκά τους σχέδια».

Στην Αγ. Βαρβάρα

Μήνυμα πάλης και ρήξης με τους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής έστειλαν, χτες το βράδυ, οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας, στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία - Αγωνιστικό Μέτωπο».

«Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουμε βροντερή, πολιτική απάντηση. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι επιτακτική ανάγκη να παλέψουμε και να διαφυλάξουμε το λαϊκό χαρακτήρα του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να στηρίξουμε δημοτική αρχή που δε θα χώνει το χέρι βαθιά στην τσέπη μας», επισήμανε ο Αντώνης Καλούμενος, υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού.

Ενώ ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, μίλησε για τα κριτήρια ψήφου, τα προβλήματα των εργαζομένων και σημείωσε ότι η ΝΑΣ πρέπει να ψηφιστεί γιατί «σημαίνει αγώνας, πάλη, σύγκρουση και φρενάρισμα της αντιλαϊκής πολιτικής και προοπτική για την ανάπτυξη των σημαντικότερων αγώνων».

Στην Καλλιθέα

«Ηρθε η ώρα ο καθένας και η καθεμία να τοποθετηθεί με την ψήφο του. Να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο των συμφερόντων του, το μοναδικό αριστερό, ριζοσπαστικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΔΔΕ», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Δημόπουλος μιλώντας χτες στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας» στην Καλλιθέα. «Η πρόταση της ΔΔΕ - πρόσθεσε ο Β. Δημόπουλος - αποτελεί τη μοναδική ανατρεπτική πρόταση-παρέμβαση στο σκοτεινό πρασινογαλαζόμαυρο προεκλογικό τοπίο, που έχει διαμορφωθεί στην πόλη μας. Αποτελεί τη μόνη λύση για την Καλλιθέα. Η ΔΔΕ μπορεί να διεκδικήσει τη διοίκηση, από εσάς εξαρτάται».

Στου Ζωγράφου

Αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και αισιοδοξία «χρωμάτισαν» τη χτεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου», που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γαρδένιας, ενώ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του λαού της πόλης. Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου, ενώ χαιρέτισαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Ζησιμόπουλος, Μαρία Ευαγγελάτου, Ελένη Αργυρίου, Σ. Λιακόπουλος και Βέττα Ρέτζιου. Εκ μέρους της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Γ. Πέρρος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προεκλογική κίνηση αγωνιστικών συνδυασμών(2006-10-08 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-08-19 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-07-19 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-07-06 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-06-24 00:00:00.0)
Οι αντιστασιακοί στηρίζουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς(1998-09-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ