Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ
Ξεκάθαρη στάση και στο δεύτερο γύρο

Απάντηση στις προβοκάτσιες του Μπεντενιώτη

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Μανώλη Μπεντενιώτη καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της η Κίνηση «Πειραιάς -Αναγέννηση», ως «κοινό προβοκάτορα και συνειδητό διαστρεβλωτή των θέσεων» της Κίνησης, αφού «διαδίδει την ψευδή, κακόβουλη και υποβολιμαία φήμη ότι στο δεύτερο γύρο θα καλέσουμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους να ψηφίσουν τον κύριο Αγραπίδη». Ο συνδυασμός «Πειραιάς - Αναγέννηση» κι ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζατζάνης, δηλώνουν για άλλη μια φορά: «και σήμερα και αύριο και μετά τις εκλογές καλούμε όλο το λαό, με τους αγώνες του, να ανατρέψει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και όσων την ακολουθούν».

«Θεωρούμε εξίσου υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο το ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζει τον κύριο Μπεντενιώτη, όσο και τη ΝΔ, που υποστηρίζει τον κύριο Αγραπίδη, αφού υπηρετούν την ίδια πολιτική», σημειώνει η Κίνηση και τονίζει: «Στις εκλογές της Κυριακής καλούμε το λαό να καταδικάσει με την ψήφο του αυτή την πολιτική και τους εκπροσώπους της. Συνεπώς, θα ήταν ασυνέπεια εκ μέρους μας στο δεύτερο γύρο, εάν δε μετέχει ο συνδυασμό μας, να υποστηρίξουμε είτε τον κύριο Αγραπίδη, είτε τον κύριο Μπεντενιώτη».

Παράλληλα, καλεί τον έτερο υποψήφιο του ΣΥΝ, κ. Δρίτσα να ξεκαθαρίσει, επίσης, τη στάση του απέναντι στους Πειραιώτες, καθώς ο κύριος Μπεντενιώτης θεωρεί δεδομένες στο δεύτερο γύρο τις δικές του ψήφους μια και ο κ. Δρίτσας «σε όλη την προεκλογική περίοδο δεν είπε ούτε μια κριτική λέξη για τον κύριο Μπεντενιώτη, συγκεντρώνοντας το πυρά του αποκλειστικά στον κύριο Αγραπίδη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ