Σάββατο 4 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ... πρότυπο

Εφτάχρονος σκότωσε εξάχρονη μέσα στο σχολείο!!! Πρωτοφανές, ακόμα και για τις ΗΠΑ, ήταν το απίστευτο νέο φονικό, που μπορεί να μην το χωρά μυαλό ανθρώπου, αλλά έδωσε αφορμή στον Κλίντον να «βαθύνει» στο θέμα, να προβεί σε συγκρίσεις- κόλαφο για τη χώρα του, αφού παραδέχτηκε ότι στις ΗΠΑ πεθαίνουν πολύ περισσότερα παιδιά από τυχαίους πυροβολισμούς απ' ό,τι σε 25 μεγάλα έθνη του κόσμου(!), και να καταλήξει στο «βαθυστόχαστο συμπέρασμα»: Χρειάζεται οι Αμερικανοί «να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους το θέμα της αύξησης της ασφάλειας των όπλων»!

Το θέμα δεν είναι ότι η χώρα του είναι «μια πλήρως εξοπλισμένη κοινωνία», όπως δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας. Το θέμα δεν είναι ότι τα όπλα έχουν μπει ακόμα και μέσα στα νηπιαγωγεία, σαν να ήταν παιχνίδια. Το θέμα - πολύ περισσότερο - δεν είναι η ποικιλότροπη μετατροπή της αμερικανικής κοινωνίας σε μια ζούγκλα, και μάλιστα ένοπλη. Ούτε, βέβαια, ποιες είναι οι αιτίες γι' αυτό. Το θέμα είναι η «ασφάλεια των όπλων»!

Αλλά από έναν μακελάρη των λαών, που απασφαλίζει τα όπλα για να τα στρέψει ανά πάσα στιγμή ενάντια σε ολόκληρους λαούς, ενάντια στα παιδιά της Σερβίας και του Ιράκ, τι να περιμένει κανείς. Αυτός είναι το πρότυπο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ