Σάββατο 4 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο, στο Παλαιό Φάληρο, στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Καλυψούς 24), στις 6 μ.μ. θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη.

Επίσης, σήμερα Σάββατο, στο Κουκάκι, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης (Ζίννη 21), στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης.

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών συνταξιούχων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Φοίβος Τσέκερης.

Αύριο, Κυριακή, 5/3, η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ προσκαλεί στην εκδήλωση - συζήτηση, που πραγματοποιεί, στις 7.30 το βράδυ, στην ταβέρνα «Το Χωριό», Ζηνοδότου 2, Πλατεία Παγκρατίου, με θέμα: «Οι εκλογές της 9ης Απριλίου και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κράτης Κυριαζής.

Αύριο Κυριακή, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης θα περιοδεύσει στον καταυλισμό «ΚΑΠΟΤΑ» στο Μενίδι και θα μιλήσει σε σύσκεψη.

Αύριο Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση οικοδόμων στο Χαλάνδρι (καφενείο οδού Καρελά) στις 11 το πρωί. Θα μιλήσει η Λούλα Καρατζά. Επίσης σύσκεψη οικοδόμων στο Μαρούσι στις 11 το πρωί με ομιλητή τον Τ. Γόντικα.

Τη Δευτέρα, 6/3, οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση συζήτηση, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, για τις εκλογές, τις θέσεις και τους στόχους του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, τη Δευτέρα, 6/3, οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνουν, στις 6.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Αμπελόφυλλο», Λ. Καραγιάννη και Σαμοθράκης 3. Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπ. Αγγουράκης.

Τη Δευτέρα, 6/3, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση για τις εκλογές, στα γραφεία της, στην οδό Πατησίων 280 και καλεί φίλους και οπαδούς του Κόμματος να πάρουν μέρος.

Σύσκεψη, με ομιλητή τον Θ. Παφίλη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, τη Δευτέρα, η ΚΟ Πάνω Καισαριανής πραγματοποιεί σύσκεψη στις 6 το απόγευμα με τον Χρήστο Κατσιώτη.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω περιοδείες: Στο Μηχανογραφικό Κέντρο του ΟΤΕ, στις 9 π.μ., με τον Γ. Μαυρίκο. Στη ΔΥΜ της ΔΕΗ, στις 8.30 το πρωί, με τον Ηλία Σταμέλο. Στο 1ο ΚΑΠΗ Βύρωνα, στις 11 π.μ., με τον Τ. Μαυροδόγλου. Στους εργαζόμενους Δήμου Αθήνας στις 7 το πρωί με τον Γ. Σκιαδιώτη. Στην αγορά της Γρηγορούσας Χαϊδαρίου, στις 6 μ.μ., με τον Γ. Σταυρόπουλο. Στους Δήμους Αγίου Δημητρίου και Δάφνης, στις 4 το απόγευμα, με τον Αντώνη Σκυλλάκο και την Τασία Τσατσούλη.

Στην Πρέβεζα

Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο Νομό Πρέβεζας τη Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτυ». Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ για την Εκλογική Διακήρυξη του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, η ΚΟΠ του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω περιοδείες:

  • Σήμερα, Σάββατο: Περιοδεία στο Ρέντη, στις 6 μ.μ., με τον Μ. Νουφαρίτση. Περιοδεία στην παλιά Κοκκινιά, στις 10 το πρωί, με τον Κ. Τζατζάνη υποψήφιο βουλευτή Α` Πειραιά. Στα στέκια της νεολαίας στο Πασαλιμάνι στις 8.30 το βράδυ με την υποψήφια βουλευτή Α` Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη και στελέχη της ΚΝΕ.
  • Αύριο, Κυριακή: Στον Πόρο το πρωί με τον Γ. Μαρίνο. Στην περιοχή Βώκου του Πειραιά στις 10 το πρωί με τον Δ. Χασανάκο. Ο υποψήφιος βουλευτής Α` Πειραιά Θ. Παναγόπουλος θα μιλήσει σε σύσκεψη, στις 5 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας και μετά θα περιοδεύσει στην πόλη.
  • Τη Δευτέρα, ο Κ. Τζατζάνης θα περιοδεύσει, στις 6 μ.μ., στον Κεντρικό Πειραιά. Την ίδια μέρα, οι υποψήφιοι βουλευτές Β` Πειραιά Στέλλα Λογοθετίδου και Γ. Μανουσογιαννάκης θα μιλήσουν σε σύσκεψη της Επιτροπής Ετεροδημοτών Εθνικοτοπικής Ικαρίας, στα γραφεία της ΚΟΒ Περάματος, στις 6.30 μ.μ.
Στη Λέσβο
  • Σήμερα Σάββατο στα χωριά Αργένα, Σκαμνιά, Κλειού και Λεπέτυμνο, ενώ το πρωί στα καταστήματα της Καλλονής.
  • Αύριο Κυριακή ο Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στο Πλωμάρι, ενώ ο Β. Παλαιολόγος μέλος του Γραφείου της ΝΕ στη Μυχού και θα μιλήσει στο Κάτω.
  • Τη Δευτέρα, ο βουλευτής θα περιοδεύσει σε Φιλιά και Σκαλοχώρι και θα μιλήσει στην Ανεμώτια. Την Τρίτη, 7/3, σε Αντισσα και Σίγρι.
  • Την Τετάρτη, ο Β. Παλαιολόγος θα μιλήσει στην Πλαγιά.
  • Την Πέμπτη, ο Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στα χωριά Πηγή και Θέρμη. Την Παρασκευή, 10/3, στο Σκόπελο και θα μιλήσει στο Μέσαγρο.
  • Το Σάββατο, 11/3, ο Στ. Σκοπελίτης θα επισκεφτεί τη Λήμνο και ο Β. Παλαιολόγος την Πτερούντα, τα Χίδηρα και θα μιλήσει στη Βατούσα.
Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά περιοδείες σε χωριά του νησιού. Μεταξύ άλλων, διοργανώνεται, αύριο Κυριακή, ομιλία στο Ανδρώνι Μύρινας, στην ταβέρνα του «Καλαμπόκα», με ομιλητή τον Γ. Πλάντζο, ενώ το Σάββατο, 11/3, περιοδεία στην αγορά της Μύρινας από τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο, καθώς και στα χωριά Σάρδες, Δάφνη, Κόρνος. Επίσης, την Κυριακή, περιοδεία στις εργατικές κατοικίες και στο Ανδρώνι με τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο.

Στα Γιάννενα

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Σάββατο, περιοδεία στις συνοικίες της πόλης από τον Αποστόλη Τασούλα και τον Κώστα Αλυσανδράκη και στις 6 μ.μ. ο Κ. Αλυσανδράκης θα περιοδεύσει στην Κόνιτσα.

Στα Τρίκαλα

Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο τουριστικό περίπτερο στην «ΝΤΑΠΙΑ», με θέμα «Νέα Τάξη Πραγμάτων - εξελίξεις στα Βαλκάνια - Θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα

Αύριο, Κυριακή, στο Χατζηγιάννειο πραγματοποιείται ημερίδα για τη βαμβακοκαλλιέργεια στις 10.30 το πρωί, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Στρ. Κόρακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ