Πέμπτη 27 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα η μεγάλη αντιπολεμική συναυλία

Μεγάλη αντιπολεμική εκδήλωση - συναυλία διοργανώνουν σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Αγαλμα Βενιζέλου η Αντιπολεμική Επιτροπή Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους «Γιατρούς κοντά στον άνθρωπο» και την «Πρωτοβουλία για την Ειρήνη». Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει εξωτερική μονάδα αιμοδοσίας για τον δοκιμαζόμενο λαό του Ιράκ.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι μουσικοί:

Αγάθωνας, Σοφία Εμφιετζή, Κώστας και Βασίλης Πρατσινάκης, Πανωραία, Εμμανουήλ, Κώστας Βουτυράς, Μαρία Φωτίου, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Ανθή Τατσιούλη, Παν. Καραδημήτρης, Δημήτρης Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του, Δερμητάσογλου και Μήτσης, Ιροντίνα Κάντραλη, το Συγκρότημα της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη, Συριακό μουσικό συγκρότημα κ.ά.

Επίσης ποιήματα, θεατρικά και άλλα δρώμενα θα παρουσιαστούν από τους ηθοποιούς: Νίκο Παναγιωτίδη, Δημήτρη Καρέλη, Ελένη Μακίσογλου, Αννα Σιταρίδου, Κώστα Χαλκιά, Θανάση Παπαδημητρίου κ.ά.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ

Οι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας ενώνουν τη φωνή τους με το αντιπολεμικό κίνημα και συμμετέχουν στην καλλιτεχνική εκδήλωση που γίνεται σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου. Και ορίζουν ραντεβού για τις 3.30 το μεσημέρι. Εκείνη την ώρα θα αναγνωσθεί η ανακοίνωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και αμέσως μετά ηθοποιοί θα απαγγείλουν αντιπολεμικά ποιήματα και κείμενα.

Με ανακοίνωσή της η Αντιπροσωπευτική Επιτροπή εργαζομένων ηθοποιών στο ΚΘΒΕ σημειώνει: «Πιστοί στο ραντεβού μας με την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου σήμερα, εξαιτίας των δύσκολων στιγμών που περνάει η ανθρωπότητα, καλούμε τους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ, όλους τους ηθοποιούς της Θεσσαλονίκης, όλα τα θεατρικά σχήματα της πόλης, όπως επίσης και όλους τους ηθοποιούς που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη για οποιονδήποτε λόγο να συμμετέχουν στις αντιπολεμικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που γίνονται σήμερα Πέμπτη στο Αγαλμα του Βενιζέλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ