Πέμπτη 27 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Πικετοφορίες

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας διοργανώνει πικετοφορία σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., που θα ξεκινήσει από την πλατεία Δαβάκη.

-- Πικετοφορία ενάντια στον πόλεμο διοργανώνει σήμερα Πέμπτη, ο Δήμος Νίκαιας, η Επιτροπή Ειρήνης και μαζικοί φορείς της πόλης. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. από την εκκλησία των Ταξιαρχών και θα καταλήξει στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Αύριο Παρασκευή

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής διοργανώνει λαμπαδηφορία, στις 6.30 μ.μ. Οι διαδηλωτές θα ξεκινήσουν από το παλιό τέρμα Καισαριανής (Εθνικής Αντίστασης και Ανδρέα Κάλβου) και θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Καισαριανής.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Βύρωνα διοργανώνει πικετοφορία, στις 6 μ.μ., από το Ταπητουργείο.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σμύρνης διοργανώνει πικετοφορία, στις 6.15 μ.μ., από την κεντρική πλατεία.

Στη Μακεδονία - Θράκη

Αύριο, Παρασκευή, 28 Μάρτη

-- Στο Διδυμότειχο, συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία.

Το Σάββατο, 29 Μάρτη

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 12 μ., συγκέντρωση στο Αγαλμα του Βενιζέλου και πορεία στο αμερικάνικο προξενείο.

-- Στην Ορεστιάδα, αντιπολεμική συναυλία στις 8 μ.μ. στην πλατεία.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

-- Στην Πρέβεζα, λαμπαδηφορία, σήμερα, στις 7.30 μ.μ. από το «Θεοφάνειο. Τη διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η ΝΔΕ Πρέβεζας.

-- Στην Κέρκυρα, αντιπολεμικό συλλαλητήριο, στις 11 π.μ., στην πλατεία Σαρόκο. Το διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η ΝΔΕ Κέρκυρας.

Στην Πελοπόννησο

-- Σε διαδήλωση και αντιπολεμική συναυλία καλούν η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και το ΠΑΜΕ, σήμερα Πέμπτη 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. μπροστά από το Βρετανικό Προξενείο, στην Πάτρα.

-- Σε συμβολική περικύκλωση του στρατιωτικού αεροδρομίου της Μεσσήνης καλούν η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και το ΠΑΜΕ την Κυριακή 30 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ