Τετάρτη 22 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΑΜΕ» όλοι στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια

«ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, στα παλλαϊκά αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα. Για τον ένα χρόνο από τη θηριωδία του ΝΑΤΟ στη γειτονική μας Γιουγκοσλαβία. Για να σταματήσουμε τη νέα αιματοχυσία που ετοιμάζουν». Με υπογραμμισμένες αυτές τις προτάσεις, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) καλεί τον ελληνικό λαό να συμμετάσχει στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις και το λαό της Αθήνας στο συλλαλητήριο, αύριο στην πλατεία Συντάγματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής: «Το ΠΑΜΕ, που, μαζί με τους πρωτοπόρους εργάτες και αγωνιστές της ειρήνης, πρωτοστάτησε έμπρακτα στην καταδίκη της απρόκλητης εισβολής των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών στη γειτονική μας Γιουγκοσλαβία, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και στην πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Για να καταδικάσουμε τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς σφαγείς των λαών.

Για να αντιταχθούμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο στο διαρκές έγκλημα που συνεχίζεται σε βάρος του γιουγκοσλαβικού λαού.

Για να αποτρέψουμε τα νέα πολεμικά σχέδια σε βάρος όλων των λαών της περιοχής.

Για να καταδικάσουμε την κυβέρνηση, που μαζί με τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης συνέπραξε και συμπράττει στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, εκχωρώντας στους εγκληματίες τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα εδάφη και τα στρατευμένα παιδιά της χώρας μας.

Με το συνεχή αποφασιστικό αγώνα μας και με την ψήφο μας, γινόμαστε πολλαπλασιαστική, αποτελεσματική, αποτρεπτική δύναμη στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ