Τετάρτη 22 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σοβαρευτείτε κύριοι του ΔΗΚΚΙ...

Ακουσα τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ, στις (17/3/2000) βλέποντάς τον κιόλας στην TV και τον θαύμασα. Και τι δε θαύμασα, απ' όλα π' άκουσα... Ας πω ένα από αυτά, την «πονηριά» του.

Να τον ψηφίσουν λέει όλοι του παλιού ΠΑΣΟΚ. Να μαυρίσουν το Σημίτη κι όλο το νέο ΠΑΣΟΚ για να χάσει την αυτοδυναμία ο Σημίτης και τότε τι θα κάμει; Θα καλέσει τον Τσοβόλα να μπει στην κυβέρνηση. Και μια κυβέρνηση μ' αυτόν αυτόματα γίνεται λαϊκή εξουσία. Γιατί πώς αλλιώς; Κατά τη φαντασία του, θα πάρει τη θέση του Γιάννου Παπαντωνίου. Κι από τη θέση αυτή όλα θα διορθωθούν. Εχει τη μαγική δύναμη και τα διορθώνει, όπως όταν τα διόρθωνε, επί Α. Παπανδρέου, που του 'λεγε «να τα δώσει όλα». Εχει τη δύναμη και την ικανότητα να διορθώσει ακόμα και το Μάαστριχτ. Εχει ανακαλύψει τις ρωγμές και τις αντινομίες του και μπορεί να το τινάξει στον αέρα!!!

Τα πράγματα, κύριοι του ΔΗΚΚΙ, είναι εξαιρετικά σοβαρά, για το λαό και τη χώρα και το λιγότερο που έχετε να κάμετε είναι να σοβαρευτείτε.

Σοβαρευτείτε κι αφήστε την καραμέλα του «παλιού ΠΑΣΟΚ» και του Α. Παπανδρέου. Τον Παπανδρέου που άλλα σκεφτόταν, άλλα έλεγε κι άλλα έκανε. Τι να σας πρωτοθυμίσω; Το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο»; Ή το «Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε»; Την επόμενη μέρα που υπόγραψε τη συμφωνία με τους Αμερικανούς, για την παραμονή των βάσεων επ' αόριστο στη χώρα... Τι απ' όλα τα ψέματα και τις απάτες του, τις απάτες σας;

Σοβαρευτείτε και σεβαστείτε τη νοημοσύνη του λαού για να διατηρήσετε κάποια σοβαρότητα κι αξιοπρέπεια, κι όχι μόνο εσείς!!!


Νίκανδρος ΚΕΠΕΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ