Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΔΕΡΜΑΤΟΣ
«Εξαγγελίες εξαπάτησης των εργαζομένων»

Κοινωνικό πακέτο της απάτης, χαρακτηρίζει τις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού-Δέρματος με ανακοίνωσή της, και καταγγέλλει ότι έχουν στόχο να εξαπατήσουν τα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής και να τους αρπάξουν για μια ακόμα φορά την ψήφο.

Απαντώντας στις εξαγγελίες η Ομοσπονδία προβάλλει την πραγματική εικόνα που για τους εργαζόμενους είναι καθημερινή ανασφάλεια, εργοδοτική αυθαιρεσία, τρομοκρατία, καθημερινές απολύσεις, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, ανασφάλιστη εργασία, καταπάτηση δικαιωμάτων. Για τους άνεργους φτώχεια και περιθωριοποίηση ενώ οι συνταξιούχοι βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα να έχουν πληρώσει για 35 και 40 χρόνια δουλιάς και να παίρνουν ψίχουλα για σύνταξη.

Από την άλλη μεριά, καταγγέλλει, η ηγεσία της ΝΔ δημαγωγεί και υπόσχεται στο λαό αν και υπηρετεί πιστά τα ίδια ακριβώς συμφέροντα, του μεγάλου κεφαλαίου, ενώ σταθερός υποστηρικτής της κυβερνητικής πολιτικής είναι η ηγεσία της ΓΣΕΕ, που διά στόματος Πολυζωγόπουλου είπε ότι με τα μέτρα γίνεται αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των εργαζομένων.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, συνταξιούχοι έχουν μια μοναδική ευκαιρία, επισημαίνει η Ομοσπονδία καταλήγοντας, να καταδικάσουν στην πράξη με τον αγώνα τους αυτές τις πολιτικές. Να καταψηφίσουν τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς για να δοθούν ελπίδες στην εργατική τάξη και στο λαό για μια άλλη πορεία, σε όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ