Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
«Δε χρωστάτε τίποτα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

Στη Ζώνη του Περάματος περιόδευσε το στέλεχος του ΚΚΕ

Σ' ένα γνώριμο για τους κομμουνιστές χώρο, λόγω της καθημερινής παρουσίας τους και δράσης, στα μηχανουργεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, περιόδευσε χτες ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος. Το στέλεχος του ΚΚΕ, πλαισιωμένος από συνδικαλιστές των σωματείων των εργαζομένων και στελέχη της ΚΟ Πειραιά, μίλησε με τους εργάτες για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το μαρασμό και την απαξίωση στην οποία έχει καταδικάσει η κυρίαρχη πολιτική τη Ζώνη, αναδεικνύοντας την ανάγκη στις προσεχείς εκλογές οι εργαζόμενοι να βάλουν ένα λιθαράκι στην ανατροπή αυτής της πολιτικής, ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ.

Η προκήρυξη του Κόμματος έγινε ανάρπαστη μεταξύ των εργατών της Ζώνης, που παρά το φόρτο και την πίεση της δουλιάς, δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Κόμματος το καθημερινό βάσανο της ανεργίας, τις δύσκολες συνθήκες δουλιάς και την εγκατάλειψη που ήταν ευδιάκριτη στα άδεια από πλοία καρνάγια. Το ενδιαφέρον των εργατών να ανοίξουν την κουβέντα με τους κομμουνιστές και να μάθουν για την πολιτική πρόταση του Κόμματος, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των εργατών της Ζώνης και του ΚΚΕ.

«Τα προβλήματά σας μας είναι γνωστά, γιατί με τα συνδικάτα σας έχουμε πολύ καλή συνεργασία», σημείωσε ο Δημήτρης Ζάχαρης, μιλώντας στους εργάτες σε ένα διάλειμμα από τη δουλιά. «Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι μ' αυτή την πολιτική που ακολουθείται δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα των εργαζομένων».

Το στέλεχος του Κόμματος κάλεσε τους εργαζόμενους της Ζώνης να ενισχύσουν στις επερχόμενες εκλογές το ΚΚΕ, «αφού ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση των δικών σας αγώνων. Πρέπει να αποδυναμωθεί ο δικομματισμός γιατί όσο ενισχύεται τόσο σκληραίνει την αντεργατική του πολιτική. Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα αποτελέσει δύναμη πίεσης, δική σας δύναμη για αύριο και μεθαύριο. Δε χρωστάτε τίποτα ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στη ΝΔ. Χρωστάτε μόνο στον εαυτό σας και τα παιδιά σας, που αύριο δε θα υπάρχει ένα εργοστάσιο για να δουλέψουν».

«Μια ψήφος παραπάνω στο ΚΚΕ είναι μια ακόμα ανάσα στους εργαζόμενους για να μπορέσουν να κοντράρουν την κατάσταση που όλοι συμφωνούμε ότι πάει από το κακό στο χειρότερο» κατέληξε ο Δημήτρης Ζάχαρης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τρελαθήκανε! (2011-02-12 00:00:00.0)
Με τα μονοπώλια ή με το λαό το πραγματικό δίλημμα (2009-05-16 00:00:00.0)
«Η δύναμη του ΚΚΕ είναι και δική σας δύναμη» (2007-07-21 00:00:00.0)
Αναδείξτε εσείς «γιατί τώρα ΚΚΕ» (2007-06-07 00:00:00.0)
Κόκκινη να 'ναι η ψήφος... (2004-05-28 00:00:00.0)
Χαιρετιστήρια μηνύματα στο ΚΚΕ για την εκλογική επιτυχία (2004-03-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ