Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΙΚΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
«Να μείνει εκεί που είναι»

Το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κορυδαλλού στην περιοχή του Σχιστού, επισκέφτηκε χτες το πρωί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος του Γραφείου Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά.

Κύριο ζήτημα, αυτή τη στιγμή, για το ΙΚΑ Σχιστού, αλλά και για τους πέντε χιλιάδες κατοίκους της περιοχής είναι η απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να μεταστεγάσει τα ιατρεία, στη Νεάπολη της Νίκαιας.

Το γεγονός αυτό έχει αναστατώσει όλους τους κατοίκους, αφού η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στους ασφαλισμένους και κυρίως στους συνταξιούχους. Την ίδια στιγμή, η περιοχή του Σχιστού αναπτύσσεται ραγδαία και πληθυσμιακά, αλλά και οικιστικά, ενώ η συγκοινωνιακή πρόσβαση με τη Νίκαια είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής να μη φύγει το ΙΚΑ, αλλά και να ενισχυθεί, για να καλύψει πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Επίσης επισήμανε τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, αλλά και σε όλο το λαό η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας. Γι' αυτό, τόνισε, όλοι με την ψήφο τους πρέπει να καταδικάσουν αυτήν την πολιτική και να στηρίξουν το ΚΚΕ, ώστε να μπει φραγμός στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης και της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ