Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Αμφισβητώ την έκθεση ευθέως», απάντησε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα, που φέρουν την Ελλάδα πρώτη σε διαφθορά στην ΕΕ και μόλις στην 50ή θέση σε θέματα διαφάνειας μεταξύ 133 χωρών.

Ο Χρ. Πρωτόπαππας ανέφερε ότι η σχετική έρευνα με τα παραπάνω στοιχεία έγινε από «μια ιδιωτική εταιρία, η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από ένα διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο προΐσταται η κ. Βιργινία Τσουδερού, ως γνωστόν πρώην υπουργός και στέλεχος της ΝΔ» και πρόσθεσε πως «ουσιαστικά προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους πολιτικούς στόχους της ΝΔ». Συμπλήρωσε, δε, πως «στο διοικητικό συμβούλιό της συμμετέχει και επικοινωνιακός σύμβουλος του κ. Καραμανλή».

Σε ό,τι αφορά στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, συνέρχεται σήμερα και αύριο και περιλαμβάνει εισηγήσεις του πρωθυπουργού και του Μ. Χρυσοχοΐδη, ενώ θα ακολουθήσουν εκείνες των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εργασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Μαξίμου, ο Κ. Σημίτης θα κινηθεί στην ομιλία του σε προεκλογικούς τόνους. Θα προβεί σε ανασκόπηση των «επιτευγμάτων» του ως πρωθυπουργός από το 1996 (σαν τέτοια θα παρουσιάσει την ΟΝΕ, το «σχέδιο Ανάν» κλπ.), με τελικό στόχο να θέσει σαν προεκλογικό δίλημμα το «ή εγώ ή ο Καραμανλής»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ