Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κι αν δε φύγουμε;

«Κατόπιν αυτών το ερώτημα είναι πώς θα πηγαίνει ο κόσμος στη δουλιά του. Οι αρμόδιοι έχουν έτοιμη την απάντηση: Θα ανακοινώσουν εναλλακτικές διαδρομές. Και το καλύτερο: όλα τα παραπάνω θα αποδώσουν υπό την προϋπόθεση της εποχικής... μετανάστευσης του μισού πληθυσμού της Αθήνας!» (το πρώτο θέμα στο «ΒΗΜΑ»)

Διεύρυνση της εκμετάλλευσης

«Η σουηδική ΙΚΕΑ, η δανική CARLSBERG, η νορβηγική STATOIL και πολλές άλλες μικρότερες σκανδιναβικές εταιρίες επιλέγουν την Εσθονία, με κίνητρο τους χαμηλούς μισθούς, και την αντίστοιχη χαμηλή φορολογία» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»)

Το αυτονόητο

«Τους πήρε ο πόνος για την άρση των αδικιών; Αν ναι, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν: να φύγουν αμέσως τα στρατεύματα κατοχής απ' το νησί και ας εφαρμοστούν οι ομόφωνες αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που η Τουρκία γράφει εδώ και τριάντα χρόνια στα παλαιότερα των υποδημάτων της» (ο Διονύσης Τσακνής στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»)

Στο DNA της μνήμης

«Πέστε με αφελή, ανόητο, βλάκα, πανηλίθιο, αλλά με αυτές τις παραδοχές, ένα πράγμα μου 'ρχεται στο νου. Κάτι ξεχασμένο, επετειακό, γραφικό και εντελώς εθνικοπατριωτικό. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!» (ο Δημήτρης Δανίκας στα «ΝΕΑ»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ