Τετάρτη 19 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Τετάρτη

- Στη Θεσσαλονίκη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Η επίθεση της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης Κορυδαλλού (Μέμου) θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους, θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στη Γλυφάδα, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Θανάσης Παφίλης.

- Στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «EUROPA CENTER» στην Πάτρα, σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ενωση και Εργατικά Δικαιώματα», θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Νωρίτερα, θα μιλήσει σε χώρους δουλιάς και συγκεκριμένα: Στις 8.30 π.μ., στους εργαζόμενους του Υπ. Πολιτισμού. Στις 10.30 π.μ. στην Περιβαλλοντολογική στη Βιομηχανική Ζώνη. Στις 11.30 π.μ. στη Φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ και στις 1.30 μ.μ. στη ΦΡΙΓΚΟΚΛΑΣ.

- Στην Κάτω Αχαγιά, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Διαμάντω Μανωλάκου με θέμα: «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και οι θέσεις του ΚΚΕ».

- Στο ΝΑΤ και στον «Οίκο Ναύτου», στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει ο Γιώργος Τούσσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Αύριο, Πέμπτη

- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου και θα χαιρετίσει ο Χρήστος Μαργανέλης.

Την Κυριακή, 23/5

- Στις 10.30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσίνη στην Κηφισιά θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσει ο Ιορδάνης Παυλόσογλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ