Τετάρτη 19 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΛΙΣΑΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
Λαϊκό συμφέρον η ψήφος στο ΚΚΕ!

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λάρισας

Ο Ελισαίος Βαγενάς
Ο Ελισαίος Βαγενάς
Να ρίξουν ψήφο καταδίκης της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και όλων όσοι στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους, κάλεσε ο Ελ. Βαγενάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λάρισας όπου περιόδευσε χτες το πρωί.

Οπως τόνισε, αν και απομένει λιγότερο από ένας μήνας από τις ευρωεκλογές της 13ης Ιούνη, το πολιτικό κλίμα παραμένει αρκετά «υποτονικό» καθώς τα δύο κόμματα εξουσίας προσπαθούν να «μπλοκάρουν» τη διαδικασία της σκέψης, της κρίσης των ψηφοφόρων. Κι έχουν τους λόγους τους, είπε, αφού οι ευρωεκλογές στη χώρα μας ήταν ένα βήμα πιο πρόσφορο για την καταδίκη όχι μόνο του δικομματισμού αλλά και των αντιλαϊκών επιλογών της ΕΕ. Πρόσθεσε δε, ότι σήμερα υπάρχουν επιπλέον λόγοι να φοβούνται, υπενθυμίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε ένα σθεναρό και ξεκάθαρα «ΟΧΙ» στο σχέδιο Ανάν και το μοναδικό που προειδοποίησε ότι το κοινό νόμισμα βολεύει μόνο το μεγάλο κεφάλαιο, όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ πανηγύριζαν για τη σημασία του ευρώ.

Καταλήγοντας στην ομιλία του τόνισε ότι η πρόταση του ΚΚΕ για αντίσταση, ανυπακοή και απειθαρχία στην ΕΕ έως και αποδέσμευση απ' αυτή, είναι η μόνη ρεαλιστική, γιατί ανταποκρίνεται στα λαϊκά συμφέροντα και θα γίνει πράξη εφόσον το θελήσει ο λαός και θα δράσει. Να φύγει, είπε, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ν' αλλάξει προς όφελός του το συσχετισμό δυνάμεων.

Χτες ο Ελ. Βαγενάς περιόδευσε, επίσης, στα εργοστάσια «ΜΕΛΙΣΣΑ», «ΣΤΑΦ» και «ΜΠΕΤΙΝΑ» και στο χωριό Δελέρια, ενώ σήμερα το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών στην Καρδίτσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ