Τετάρτη 19 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: «Με πάγωμα τιμολογίων των ΔΕΚΟ και εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση... Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει ένα νέο κύμα ανατιμήσεων από την κούρσα των τιμών του πετρελαίου. Κι εκεί που μόλις πριν λίγες ημέρες ορκιζόταν στην απελευθέρωση της αγοράς... Σήμερα είναι έτοιμη να εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν στα καύσιμα (...). Και μπορεί η μείωση του φόρου που επιδιώκει η κυβέρνηση να ανακουφίσει βραχυπρόθεσμα την κατάσταση... Αν δεν πολεμηθούν όμως τα καρτέλ που κερδοσκοπούν και κρατάνε ψηλά τις τιμές... τότε πολύ σύντομα το πρόβλημα θα επανακάμψει ακόμα μεγαλύτερο» (Από τις «ΡΙΠΕΣ» στα ΝΕΑ).

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΒΛΑΚΑΣ»: «Ο "πιο βλάκας που πέρασε ποτέ από τον Λευκό Οίκο" είναι ο Τζορτζ Μπους, σύμφωνα με τον ακτιβιστή σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ, ο οποίος παρουσίασε χθες στις Κάννες το νέο του ντοκιμαντέρ "Φαρενάιτ 911", που εξετάζει από τη δική του αιρετική σκοπιά την τρομοκρατική επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και μιλά για δεσμούς του Μπους με την οικογένεια Μπιν Λάντεν» (Ανταπόκριση της Μ. Κατσουνάκη από τις Κάννες στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΣΥΝ - ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΑ: «Υπόθεση της ιστορίας του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα κατέστη πλέον ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού αποφάσισε χθες την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου» (Το ρεπορτάζ στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»).

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ «ΒΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΕΕ: «Επισημοποιήθηκε το "φακέλωμα" των Ευρωπαίων πολιτών που ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ, με την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενωσης και αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τη διαβίβαση πληροφοριών για τα προσωπικά δεδομένα επιβατών υπερατλαντικών πτήσεων» (Το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ