Παρασκευή 21 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Μόνος του θα καταρτίσει το ευρωψηφοδέλτιο

Αγνοώντας επιδεικτικά τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ και κρατώντας προφανώς για το προσωπικό του αρχείο τις προτάσεις των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας υπέδειξαν υποψηφίους για τις ευρωεκλογές, ο Γ. Παπανδρέου θα αναλάβει μόνος του την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει λόγο για την περιβόητη «συμμετοχική δημοκρατία», είναι έτοιμος να προχωρήσει στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος του... συμβουλευόμενος μόνο τον εαυτό του. Στην επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ο Γ. Παπανδρέου θα προχωρήσει την Κυριακή 23 Μάη, τελευταία μέρα της υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Παπανδρέου ακύρωσε στην πράξη ακόμα και τη δική του πρόταση, να διατυπώσουν δηλαδή τις αυτοπροτάσεις και τις προτάσεις τους οι οπαδοί και φίλοι του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια να συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο θα κατέληγε σε μια λίστα 50 ονομάτων από την οποία μετά ο Γ. Παπανδρέου θα διαμόρφωνε το ευρωψηφοδέλτιο.

Παράλληλα και ενώ τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καταλήξει ποιος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τη συγκεκριμένη θέση απέρριψαν τόσο ο Κ. Σημίτης όσο και η Β. Παπανδρέου. Συγχρόνως, χτες υπήρξε και έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Ακ. Τσοχατζόπουλου, η οποία όμως δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ