Παρασκευή 21 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΑΤΣΗΣ
Μόνο στο ΚΚΕ η ψήφος έχει νόημα

Σύντομο χαιρετισμό στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλλιθέα απηύθυνε ο Σωτήρης Μπαράτσης, γιατρός και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

«Σα γιατρός και συνδικαλιστής προσπάθησα να εκτιμήσω την κατάσταση στο χώρο της Υγείας και η διαπίστωσή μου ήταν ότι οι αντιδραστικές αλλαγές που προώθησε και προωθεί ο δικομματισμός και που εκφράζονται με την εμπορευματοποίηση στο χώρο της Υγείας και τη συρρίκνωση των κρατικών δαπανών ήταν αποτέλεσμα των κατευθύνσεων που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε χαρακτηριστικά ο Σ. Μπαράτσης. «Είναι μια Ενωση, συνέχισε, όπου οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις συνεργάζονται ενάντια στους λαούς και ανταγωνίζονται για το μοίρασμα της λείας».

Ακόμα επισήμανε ότι «το ΚΚΕ σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμό, έγκυρα ξεσκέπασε τη φύση αυτών των αλλαγών, προειδοποίησε το λαό και οργάνωσε στο μέτρο των δυνατοτήτων του την αντίσταση εναντίον τους».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Σ. Μπαράτσης δήλωσε ότι «σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη ο καθένας μας να ψηφίσει ΚΚΕ. Η ψήφος αυτή είναι η μόνη που έχει νόημα γιατί το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης και ταυτόχρονα είναι το κόμμα που δείχνει στο λαό μια άλλη προοπτική, κοινή για τους λαούς όλης της Ευρώπης, την ανατροπή της κυριαρχίας του κεφαλαίου και τη σοσιαλιστική προοπτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ