Τετάρτη 2 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Αποφασιστικά στη μάχη του ψηφοδελτίου

Αρχισε από χτες η μάχη του ψηφοδελτίου ενόψει των ευρωεκλογών της 13ης Ιούνη. Είναι ίσως περιττή η επισήμανση πως απ' αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανένα μέλος, κανείς φίλος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Οι μέρες που απομένουν, πολύ λίγες ούτως ή άλλως, πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο για να φτάσει το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του Κόμματος πλατιά στον ελληνικό λαό.

Τις επόμενες μέρες ως την Κυριακή των εκλογών ανακεφαλαιώνουμε και διευρύνουμε την αξιόλογη και πολύπλευρη δράση που αναπτύξαμε ως τώρα. Είναι μέρες για δουλιά άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι. Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να έρθουμε ξανά σε επαφή με όλους εκείνους με τους οποίους μιλήσαμε, με όσους βρεθήκαμε σε συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Να τους καλέσουμε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, που από σήμερα έως και την ερχόμενη βδομάδα ξεδιπλώνονται στις πρωτεύουσες νομών και σε άλλες μεγάλες πόλεις και χωριά της χώρας, με αποκορύφωμα αυτή της Αθήνας την Τετάρτη 9 Ιούνη. Εξασφαλίζουμε πως οι φίλοι του Κόμματός μας θα μεταβούν στους τόπους όπου έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Συζητάμε ξανά μαζί τους και με όσους περισσότερους έχουμε τη δυνατότητα για την ανάγκη όχι απλά να ψηφίσουν, αλλά με την ψήφο τους να πάρουν θέση, να στείλουν μήνυμα καταδίκης της ευρωενωσιακής πολιτικής και των κομμάτων που την εφαρμόζουν και τη στηρίζουν εδώ, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ισχυροποιώντας μια καλύτερη γι' αυτούς και τα συμφέροντά τους προοπτική. Ισχυροποιώντας την αντίσταση, τον αγώνα για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πλάι στη μαζική πολιτική δραστηριότητα που κορυφώνεται μέρα με τη μέρα από όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, χρέος όλων μας είναι με καλή οργάνωση του χρόνου, με καλό σχεδιασμό και έλεγχο της δουλιάς μας να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό και την τελευταία ψήφο που μπορεί να πέσει στην κάλπη υπέρ του ΚΚΕ. Να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, χωρίς εφησυχασμό, χωρίς να αναβάλουμε για αύριο αυτό που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, για να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, για να εκφραστεί στην κάλπη η συσσωρευμένη λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση.

Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως η ερχόμενη Κυριακή είναι μέρα πανεξόρμησης για τις ΚΟ όλης της χώρας. Με τον εκλογικό «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο στο χέρι μπορούμε αυτή τη μέρα να καταγράψουμε ένα νέο «ρεκόρ» στη διακίνηση της εφημερίδας και συγχρόνως να την αξιοποιήσουμε για συζήτηση με τους αναγνώστες της και όχι μόνο. Η Κυριακή, 6/6, θα αποτελέσει σταθμό στην προεκλογική μας δράση και συγχρόνως το εφαλτήριο για έντασή της στο έπακρο τη βδομάδα που έπεται, την τελευταία προ των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ