Τετάρτη 2 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Η στήριξη του ΚΚΕ ελπίδα του λαού

Η Ελένη Καραγιώργου
Η Ελένη Καραγιώργου
Μαχητική και αποφασιστική στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ζήτησε από τους Αγρινιώτες η Ελένη Καραγιώργου πρώην μέλος της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ και δημοτική σύμβουλος Αγρινίου.

Παίρνοντας το λόγο στη συγκέντρωση, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε:

«Λέμε όχι στην ΕΕ που στηρίζει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και που θέλει τους λαούς φοβισμένους και υποτακτικούς, ανίκανους να αντιδράσουν και να παλέψουν για τα δικαιώματά τους, ενάντια στην καταπίεση, το φόβο και τον ιμπεριαλισμό.

Η ΕΕ δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει και άλλη επιλογή. Η αποδέσμευση!

Για την επίτευξη όμως αυτού του στόχου απαιτείται συσπείρωση των δυνάμεων, πολιτική συμμαχιών στην Ευρώπη, για τη δημιουργία του λαϊκού μετώπου αντίστασης και πάλης, για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία, για την Ελλάδα του λαού της σε μια σοσιαλιστική Ευρώπη.

Τώρα, στις 13 Ιούνη, η φωνή της αντίστασης πρέπει με την ψήφο σας να βγει ενισχυμένη και δυνατή. Ετσι πρέπει να φτάσει στο Ευρωκοινοβούλιο. Μην πιστεύετε όσους σας λένε ότι η ΕΕ είναι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων. Πάντα θα είναι με τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Στηρίξτε μαχητικά και αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Γιατί οι θέσεις του ΚΚΕ και η στήριξή τους είναι η μόνη ελπίδα για το λαό μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ