Τετάρτη 2 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Δραστηριότητες ΚΟ του εξωτερικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μανόλη Κοράκη την Παρασκευή στην αίθουσα Πολιτισμού της Ελληνικής Δημοκρατικής Κοινότητας Βερολίνου. Ο ομιλητής παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος για τις ευρωεκλογές, τις οποίες οι δεκάδες ακροατές - μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και άλλοι δημοκράτες - άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον. Αυτό εκφράστηκε και στη ζωηρή συζήτηση που επακολούθησε.

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή καλωσόρισε στους χώρους της κοινότητας ο πρόεδρός της, γιατρός Μιλτιάδης Τερζόπουλος, που εξέφρασε τη χαρά του για το ότι το ΚΚΕ ως τη μέρα εκείνη ήταν το μόνο ελληνικό κόμμα που σκέφτηκε τους μετανάστες του Βερολίνου και έστειλε υποψήφιό του να εξηγήσει το ρόλο της ΕΕ και τη σημασία των εκλογών και για τους Ελληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Δραστηριότητες των ΚΟ Γερμανίας, Βελγίου, Δανίας

Το Σάββατο, 5/6:

-- Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μανώλης Κοράκης θα μιλήσει στο Εσσεν στις 5.30μ.μ. στους χώρους της ελληνικής κοινότητας.

-- Στις 6μ.μ. η ΚΟ Βελγίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις Βρυξέλλες με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Καριοφίλη Χατζόπουλο.

-- Στις 5.30μ.μ. η ΚΟ Βάδης - Βυτεμβέργης καλεί σε εκδήλωση στην κοινότητα του Τύπινγκεν με ομιλητή τον Δελίγκα Γαρέφη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Γερμανίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή, 6/6:

-- Στις 6μ.μ. ο Κ. Χατζόπουλος θα μιλήσει στην Κοπεγχάγη σε εκδήλωση της ΚΟ Δανίας.

-- Στις 4μ.μ. στο Ντύσσελντορφ στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Ανδρέα σε εκδήλωση της ΚΟ Ρηνανίας - Βεστφαλίας θα μιλήσει ο Μανώλης Κοράκης.

-- Στις 2.30μ.μ. η ΚΟ Εσσης διοργανώνει εκδήλωση στο Σβέτσινγκεν με ομιλητή τον Δελίγκα Γαρέφη.

Σε εκδήλωση του ΓΚΚ

Την Κυριακή, 6/6, στις 11π.μ. στο Βούπερταλ της Γερμανίας το ΓΚΚ διοργανώνει εκδήλωση για τις ευρωεκλογές όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Χάινς Στερ, η Αθανασίου Σίσκου, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Γερμανίας του ΚΚΕ καθώς και εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος Πορτογαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ