Τρίτη 22 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινητοποιούνται ενάντια στο «ευρωσύνταγμα»

Σύσκεψη εργασίας διοργανώνει η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Φλεβάρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 20, στην Αθήνα). Η σύσκεψη γίνεται με θέμα «Οργάνωση του αγώνα για την ενημέρωση των εργαζομένων και το συντονισμό των αντιδράσεων, μπροστά στην προσπάθεια κύρωσης του "ευρωσυντάγματος" από τη Βουλή».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική πρόσκληση προς τις μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις, η κυβέρνηση της ΝΔ με την επί της ουσίας σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προχώρησε στην κατάθεση του λεγόμενου ευρωσυντάγματος και θα προσπαθήσει με συνοπτικές διαδικασίες να το κυρώσει από τη Βουλή.

Στο ίδιο μήκος κύματος το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ, η τοπική Επιτροπή Ειρήνης και η Δημοτική Κίνηση «Προοδευτική Δημοκρατική Κίνηση Δραπετσώνας», σε συνεργασία με τη «Δημοκρατική Συσπείρωση» διοργανώνουν αύριο Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, συγκέντρωση με θέμα: «Ευρωσύνταγμα, νέα δεσμά για τους λαούς». Ομιλητές θα είναι ο Στρατής Κόρακας και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δραπετσώνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ