Τρίτη 22 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με επιτυχία η διακίνηση του «Ρ» στην Πελοπόννησο

Με στόχο την πλατιά διάδοση της Πολιτικής Απόφασης του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ για τα καθήκοντα του Κόμματος μέχρι το 18ο Συνέδριο, εκατοντάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μαζί με οπαδούς, συμμετείχαν στην κυριακάτικη πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη».

Οι κομμουνιστές σε όλη την περιοχή της Πελοποννήσου, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο, κουβέντιασαν με πλήθος κόσμου την Πολιτική Απόφαση του 17ου Συνεδρίου αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, το καθήκον της ιδεολογικοπολιτικής και οργανωτικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ, τα ζητήματα στρατηγικής του κόμματος για το Αντιιμπεριαλιστικό, Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο και το Σοσιαλισμό και η δουλιά στις επιμέρους συσπειρώσεις στην πορεία για τη συγκρότηση του Μετώπου.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση από τους εργαζόμενους, τη μικρομεσαία αγροτιά και τη νεολαία από την πρώτη ημέρα της διακίνησης, η οποία συνεχίστηκε και χτες Δευτέρα σε δεκάδες χώρους δουλιάς.

Επιτυχημένη ήταν η διακίνηση στην Πελοπόννησο και στα δύο νησιά. Μέχρι αργά το βράδυ που ήταν σε εξέλιξη τόσο η εξόρμηση όσο και η καταμέτρηση, τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι ο υψηλός στόχος των 4.900 φύλλων στην περιοχή ήταν εφικτός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ