Τρίτη 22 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Συλλαλητήρια στις πρωτεύουσες όλων των νομών στις 18 Μάρτη

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία των αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα στην Πελοπόννησο, με κορυφαίες στιγμές αυτές στις 18 Μάρτη (συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη του πολέμου και τη συνεχιζόμενη κατοχή στο Ιράκ) και στις 29 Μάη (22η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη, που θα πραγματοποιηθεί στην Κερασίτσα, γενέτειρα του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη), ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου της ΕΕΔΥΕ την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στις 18 Μάρτη, αποφασίστηκε - αφού προηγηθούν πολύμορφες αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις - να πραγματοποιηθούν αντιπολεμικά συλλαλητήρια σε κάθε πρωτεύουσα νομού της Πελοποννήσου, σε συνεργασία με άλλες μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις.

Κοινή εκτίμηση όλων των εκπροσώπων των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου που συμμετείχαν στη σύσκεψη - παραβρέθηκε η Βέρα Νικολαΐδου, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ - ήταν η ανάγκη ενίσχυσης της αντιπολεμικής - αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού και της νεολαίας. Οπως τόνισε και η Β. Νικολαΐδου στην εισήγησή της, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ένταση της δράσης του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος ενάντια και στους νέους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που αποτελούν απειλές για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνουν νέους πολέμους, νέες επεμβάσεις και νέα δεινά για όλη την ανθρωπότητα.

  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Πύργου και Αμαλιάδας, για την καλύτερη προετοιμασία και επιτυχία των πολύμορφων αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων, που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, καλούν σε σύσκεψη αύριο, Τετάρτη 23 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ