Τρίτη 22 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμική εξόρμηση στο Πειραιά

Δυναμική εξόρμηση από γειτονιά σε γειτονιά και από πόρτα σε πόρτα πραγματοποίησαν την Κυριακή τα μέλη και η νεολαία του ΚΚΕ στον Πειραιά, μοιράζοντας τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» που παρουσίαζε την Πολιτική Απόφαση που ψήφισε το 17ο Συνέδριο για «Τα καθήκοντα του Κόμματος μέχρι το 18ο Συνέδριο» και καλούσαν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές να διαβάσουν την ομόφωνη απόφαση του 17ου Συνεδρίου, που ως κύριο καθήκον καθορίζει την ολόπλευρη πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική ισχυροποίηση του Κόμματος.

«Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι αναγκαίος όρος για την οικοδόμηση του Μετώπου και την ανάπτυξη του αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού αγώνα», τόνιζαν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος στις συζητήσεις τους με τους εργαζόμενους. Καλώντας να ενισχύσουν το ΚΚΕ, που «σήμερα, πιο έμπειρο, πιο ώριμο και πιο ατσαλωμένο, με μεγαλύτερη επάρκεια μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του εργατικού και λαϊκού κινήματος».

Ο κόσμος ανταποκρινόταν ιδιαίτερα θερμά, αγόραζε και διάβαζε το «Ριζοσπάστη» και την Απόφαση του 17ου Συνεδρίου, ενώ πολλοί εξέφραζαν την αγωνία τους για τις επιθέσεις που δέχονται καθημερινά ως εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι από την αντιλαϊκή πολιτική. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου φαίνεται, άλλωστε, και από το γεγονός πως στην εξόρμηση διακινήθηκαν τα διπλάσια και πλέον φύλλα στην περιοχή του Πειραιά από ό,τι κατά μέσο όρο τις άλλες Κυριακές.

Τα κομματικά μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμα πιο δυναμική εξόρμηση την ερχόμενη Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ