Τρίτη 26 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΥΡΩΝΑΣ
Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του Κόμματος

Νέα προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στα γραφεία της Ανατολικής Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στο Βύρωνα.

Το πρωί της Κυριακής, μέλη της τοπικής Τομεακής Οργάνωσης της ΚΝΕ βρήκαν υπολείμματα της μολότοφ και ίχνη από φωτιά στο έδαφος έξω από τα κομματικά γραφεία. Ακόμα, βρέθηκαν σπασμένα δύο τζάμια των γραφείων.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ καταγγέλλουν, με ανακοίνωσή τους, «την άνανδρη, δειλή και ύποπτη επίθεση φασιστοειδών».

«Αν νομίζουν ότι με αυτόν το τρόπο θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές στην πάλη τους για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων, για την ανατροπή αυτού του βάρβαρου συστήματος, είναι γελασμένοι», σημειώνουν σε ανακοίνωση - καταγγελία οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ. «Θα δυναμώσουμε την πάλη μας για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Το δυνάμωμά τους θα αποτελέσει τον οδοστρωτήρα για την απόκρουση κάθε ενέργειας που θα στρέφεται κατά των αγώνων των εργαζομένων, κατά του ΚΚΕ», επισημαίνει ακόμα η ανακοίνωση. Οι ΚΟ καλούν τους εργαζόμενους σε λαϊκή αντεπίθεση, ώστε να παρεμποδιστούν τα νέα αντιλαϊκά - αντεργατικά μέτρα που έρχονται, αλλά και για την απόσπαση κατακτήσεων.

Χτες το απόγευμα, οι τοπικές Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ οργάνωσαν πικετοφορία στο κέντρο του Βύρωνα, μοιράζοντας ανακοινώσεις και ενημερώνοντας τον κόσμο για το περιστατικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ