Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απόπειρα διαστρέβλωσης

Φαίνεται πως κάποιοι υπουργοί της κυβέρνησης διατηρούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα άλλα να λένε στον πρωθυπουργό και άλλα στο Κοινοβούλιο! Ο λόγος για τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανόλη Κεφαλογιάννη.

Στις προχτεσινές δηλώσεις του, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, σημείωνε, «ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για την ομόφωνη ψήφιση από την ελληνική Βουλή του νομοσχεδίου για τις καταδύσεις». Οταν όμως χτες μέσα στο Κοινοβούλιο ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής τόνισε το «ηθικά απαράδεκτο» αυτών των δηλώσεων και υπενθύμισε την αρνητική ψήφο του ΚΚΕ, στο νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του καταδυτικού τουρισμού, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πραγματικότητα.

Υποθέτουμε ότι οι υπουργοί οφείλουν όχι μόνο να ενημερώνουν σωστά τον πρωθυπουργό τους (και να μην τον πληροφορούν πως το ΚΚΕ ψήφισε ένα νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων προέβλεπε την απαλλαγή των εφοπλιστών από τις εισφορές των ναυτεργατών στις κρουαζιέρες) αλλά το κυριότερο να μη διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΚΚΕ απευθυνόμενοι στον ελληνικό λαό και επιχειρώντας να ψαρέψουν στα θολά νερά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ