Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κύριλλος Παπασταύρου

Η εμπειρία που έρχεται από τη δράση της Οργάνωσής μας επιβεβαιώνει το γεγονός από τη μία πλευρά ότι η επίτευξη των στόχων που βάζουμε στο νεολαιίστικο κίνημα είναι θέμα της δικιάς μας βασανιστικής δουλιάς, του σωστού προσανατολισμού των ΟΒ και της κατάκτησης των πρωτοπόρων χαρακτηριστικών τους και από την άλλη ότι ακριβώς, ό,τι θετικό παρουσιάζεται στην ανάπτυξη του νεολαιίστικου κινήματος συνδέεται με τα θετικά βήματα που πρέπει να μετράμε στη δουλιά της οργάνωσης. Ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα για τις ΟΒ είναι η σχέση των ΟΒ και των νέων, στους οποίους απευθυνόμαστε και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενισχύει σημαντικά τη δυνατότητά μας για πρωτοβουλίες και σωστούς στόχους σε κάθε μαζικό χώρο.

Οι απαιτήσεις του σήμερα και τα νέα καθήκοντά μας στην Οργάνωση επιβάλλουν στα καθοδηγητικά όργανα να ξεπεράσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την κατανόηση του ρόλου τους, ως όργανα που έχουν την πρώτη ευθύνη για την εξειδίκευση και το σχεδιασμό, τον οποίο καθοδηγούν, καθώς και προβλήματα συλλογικότητας τα οποία παρουσιάζονται.

Η εμπειρία δείχνει σύντροφοι ότι έχουμε σοβαρές δυνατότητες, παρ' όλες τις σημαντικές δυσκολίες που υπάρχουν για ακόμα ποιο σημαντικά βήματα. Το ζήτημα είναι με τη δικιά μας δράση να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα να σημειώσουμε ακόμα πιο ανοδική πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ