Παρασκευή 15 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ
Συζήτηση σήμερα για τις γερμανικές επανορθώσεις

Συνεχίζονται έως την Κυριακή οι εκδηλώσεις

Με ανοιχτή συζήτηση για το μείζον θέμα των γερμανικών επανορθώσεων συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τα 52 χρόνια από το Μπλόκο της Καλογρέζας, τις οποίες συνδιοργανώνουν οι αντιστασιακές οργανώσεις, μαζικοί φορείς και ο δήμος Ν. Ιωνίας.

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του συνοικιακού συμβουλίου Καλογρέζας (πλατεία δημοτικού σχολείου) θα συζητηθεί, με συμμετοχή βουλευτών το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων. Το Σάββατο 16/3 στις 7.30μ.μ. στο δημοτικό θέατρο στα Πευκάκια, θα ανέβει θεατρική παράσταση με το έργο του Ι. Πολυκάρπου "Μια χιονισμένη μέρα του Μάρτη", ενώ θα προηγηθούν ομιλίες φορέων και αντιστασιακών οργανώσεων.

Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί θα ξεκινήσει πορεία από την πλατεία Αναπήρων προς το χώρο του ηρώου, όπου θα γίνει το μνημόσυνο. Στις 10.30 το πρωί ξεκινά από το δημαρχείο ο 11ος λαϊκός δρόμος προς τιμή των ηρώων του Μπλόκου.

Το παράρτημα Ν. Ιωνίας και η συνοικιακή επιτροπή Καλογρέζας της ΠΕΑΕΑ καλούν τους δημότες και τους αντιστασιακούς των γύρω δήμων να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ