Παρασκευή 22 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτός κλίματος

Είναι γεγονός ότι είμαστε ολίγον εκτός κλίματος. Χαμός χτες με τον Αντρέα Παπανδρέου κι εμείς έχουμε "πρώτο θέμα", σχετικά με τις δηλώσεις του Σημίτη.

****

Αυτός, ντε, που 'ναι πρωθυπουργός, τόσο γρήγορα ξεχάστηκε; Κακώς, γιατί μας "κρέμασε" πάλι στην Ιταλία, αλλά, τουλάχιστον, ...κάνει δηλώσεις.

****

Πάντως, καλύτερα "εκτός κλίματος", παρά εντός ΑΥΤΟΥ του ανθυγιεινού κλίματος.

****

Διότι, με τις χτεσινές "φιέστες", είναι να απορεί κανένας, για το ποιος ήτανε τελικά ο άρρωστος. Αυτός που βγήκε από μέσα, ή οι άλλοι οι ..."απέξω" από το "Ωνάσειο"!

****

Δε μιλάμε για τον κόσμο. Αστο καλύτερα...

****

Για τα μίντια και τους πρωτοκλασάτους του ΠΑΣΟΚ μιλάμε, που φαγωθήκανε ντε και καλά να μας πείσουν ότι, τέλος πάντων, κάτι άλλαξε στα πολιτικά πράγματα...

****

Τι ζωντανές συνδέσεις, τι αυτόματες και αυτοκινούμενες κάμερες, τι κάλυψη της πορείας προς την Εκάλη!

****

Πώς κορυφωνόταν η αγωνία! Εκεί που η "Μερσεντές" έρχεται παράλληλα με το βυτιοφόρο, "Αποφράξεις Βόθρων ο ΓΙΓΑΣ", η Ελλάδα ανατριχιάζει. Θα προσπεράσει; Θα προλάβει το φανάρι, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, πράσινο;****

Τελικά, μετά από μεγάλες περιπέτειες και κινδύνους (ύποπτοι ταξιτζήδες, νταλίκες με απροσδιόριστες προθέσεις), φτάνουν αισίως. Πανοραμικό πλάνο της βίλας με την πισίνα και ..."χάπι εντ"!

****

Τέλος, γι' αυτούς δηλαδή, διότι εμείς θα υποστούμε από εδώ και πέρα τα σχετικά με τον επικείμενο "πολιτικό του ρόλο". Βοήθειά μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ